TAGOK

KÉT JÓBARÁT

akiknek szenvedélye a zene és a szórakoztatás folyamatos és magas követelménytámasztás mellett a zenére és az előadásmódra

DEMETER OTTÓ

Mindig is zenei embernek tartottam magam, de sajnos az általános iskolai éveimben a Családom és a tanáraim nem vették észre a zene irányában tanúsított, akkor még zabolátlan érdeklődésemet.

23 évesen eszméltem rá, hogy mi rejlik bennem.

A karaoke-val kezdtem pályafutásom és jó pár évig ezen a vonalon is maradtam. Aztán egyre több és több lehetőségem adódott énekesként is kipróbálni magam és mára már csak ebben a szerepben érzem jól magam.

Megtaláltam azt a zenei partnert, akivel a maximumot tudom nyújtani a kedves közönségnek.

Hallgassátok és nézzétek meg demo anyagunkat és ha tetszett, hívjatok bátran!

BAKACS RÓBERT

Apám nyomdokaiba lépve 14 éves korom óta vagyok a zene kissé kopott, poros színpadán. Dobosként kezdtem pályafutásom, de évekkel később már kacérkodtam a fekete és a fehér billentyűkkel, s azóta is jó barátságban vagyok a szintetizátorok hangzásvilágával…immáron 24 éve.

Mindenkinek köszönöm, hogy ellátogattatok az oldalunkra!

Ha közelgő eseményre, rendezvényére, egy magára igényes, jó hangulatú, haladó gondolkodású, minden igényt kielégítő zenekart keres, akkor a legjobb helyen jár!

Bár csak ketten vagyunk, de így nincs is túlbonyolítva a project. Ennek ellenére roppant széleskörű repertoárral rendelkezünk és abba az irányba tereljük a rendezvény hangulatát, ahogy azt a megrendelő elképzelése diktálja, vagy ha ránk van bízva akkor is tudjuk követni a buli arculatának irányát!

A retro világában vagyunk inkább otthon, de a mai idők slágereit is próbáljuk nyomon követni és visszaadni a közönségnek.

Célunk, hogy jó hangulatot varázsoljunk, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő zenei aláfestést.

Ha elnyertük tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot!